søndag 7. juli 2013

Dramatisk flaskerop om hjelp

For omtrent en måned siden var kona og jeg, samt vår eldste sønn og barnebarnet en tur på hytta. Hovedformålet med turen var å rydde vekk småskog i skråningen mellom hytta og vannet for at det skal bli mulig å anlegge en liten snowboardbakke der til vinteren. Det skal sønnen og sønnesønnen bruke.

"Se her er en flaske med papir inni" ropte sønnen vår plutselig. Han hadde funent en brusflaske ved vannkanten. Det var et papirark inni. Arket ble forsiktig fisket ut av flaska. Det var skrevet en beskjed med forholdsvis stø barnehånd. Meldingen var et rop om hjelp. To unger var strandet på en øy i vannet. Meldingen - som ar nesten to år gammel - lød som følger:

11.06.11   Hello :-)! Jeg og søstra mi skulle ro til en liten øy i dag for å fiske, vi kom på denne øya klokka ni. Da vi hatte vært her en stund, Ble vi sultne og gikk Bort til robåten for å hente maten, men så var båten borte, Ja, faktisk..

Den var på andre siden av vannet, for vi hadde glemt å binde den fast :-( så nå sitter vi her uten mat og vi har sittet her lenge nå :-( 


Klokka er faktisk fem. Vi har ikke telefon, så vi får ikke ringt noen.


Så jeg og søstra mi lurer på om dere som leser dette kunne komme og hente oss og kjøre oss inn til land, eller ro oss.


PS. Søstra mi er 4 år og kan ikke svømme, så vi må ha en båt.

Tusen takk om dere kommer.
Vi er nederst i dette vannet, på enden da. 

Hilsen Silje og Erik :-)


Det ligger et par småøyer rett utenfor hytta vår. Der var det ikke noen unger nå. Dette ble jo tross alt skrevet for nesten to år siden, og det har vært to vintre med is på vannet i mellomtiden. Da har de i det minste kunnet komme seg i land for egen maskin. Ja, hvis ingen hadde funnet dem før, da.

Jeg håper det.

Men det var jo veldig kreativt av navnebroren min å skrive et brev og poste (sjøsette) flasken på Løvnesvannet. Vi visste ikke at det kunne være så dramatisk ved vårt hytteparadis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar